Willkommen Hintergrundbild

Bine aţi venit la CarGarantie -
Specialistul dumneavoastră în garanţii şi fidelizarea clienţilor

Începând cu 1 ianuarie 2021, firma de asigurări CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie) și-a dezvoltat funcțiile de conducere din sectorul de...

Partener


CarGarantie: prestatorul de servicii profesional pentru comerţul de specialitate

Garanţia a deveni de multă vreme un standard pentru clientul dumneavoastră. În ziua de azi acesta se așteaptă  să primească siguranță pe măsură. Garanţia nu doar că are rol de asigurare atunci când apar costuri de reparaţii neaşteptate, ci a devenit între timp şi un instrument important de fidelizare a clienţilor.

Fiind unul dintre specialiştii de vârf ai Europei în domeniul garanţiilor, având peste de 45 de ani de experienţă, întreaga noastră dedicare vizează succesul clienţilor. Din acest motiv mai mult de 40 de producători/importatori din întreaga Europă, precum şi 23.000 de reprezentanţe auto au încredere în know-how-ul nostru.

Proprietarul vehiculului


CarGarantie: Mai multă siguranţă la cumpărarea vehiculului

Urcaţi-vă, porniţi, simţiţi-vă în siguranţă: Cu vehiculul dumneavoastră cuceriţi străzile. E bine ca, pentru orice eventualitate, să aveţi alături de dumneavoastră un partener de încredere, deoarece şi în cazul vehiculelor impecabile nu pot fi excluse daune ulterioare.

Cu ajutorul unei garanţii de la CarGarantie sunteţi în siguranţă şi în cazul unor costuri de reparaţii neprevăzute nu trebuie să plătiţi foarte mult. Astfel rămâneţi în pole-postion chiar şi în caz de surprize.

Service şi asistenţă


Noi vă ajutăm cu plăcere

Garanţiile sunt doar atât de bune, pe cât serviciile din spatele lor. Din acest motiv colaboratorii noştri se implică cu tot angajamentul.

CarGarantie are diverse departamente de servicii care vă stau la dispoziţie zilnic pentru orice fel de întrebări şi probleme legate de produsele noastre de garanţie. Noi vă vom convinge prin profesionalismul, competenţa, progresul şi o ofertă de primă mână. Contactaţi-ne!

Karte Hintergrundbild

Cooperări


Totul depinde de partenerul potrivit

Totul depinde de partenerul potrivit

Numai prin performanţe optime, dealerul auto poate ocupa în permanenţă o poziţie de succes în cadrul pieţei. Pentru aceasta, este esenţial să te poţi baza pe partenerii tăi, care nu doar oferă produse de garanţie de primă clasă, ci pun la fel de mare accent pe derularea profesională a tuturor proceselor conexe garanţiei.

În calitate de specialist de top în domeniul garanţiilor din Europa, cu o experienţă de aproape 50 de ani, ne implicăm cu totul pentru succesul partenerilor noştri. Din acest motiv, peste 40 de producători/importatori şi aproximativ 23.000 de dealeri auto calificaţi se bazează pe cunoştinţele noastre de specialitate.

Mai multe informații

Cine este CarGarantie?


Filmul nostru de imagine